Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Hajbarát " hullámosítás?

"Hajbarát " hullámosítás?

Figyelt kérdés
majdnem egyenes hajam van és szeretem ha hullámos de nem szeretném a sütővasat elővenni akárhányszor rám jön a hullámosíthatnék.. van valami tippetek hogy lehetne természetes módon, úgymond "hajbarát" módon hullámosítani a hajat?
2012. máj. 5. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
csavard fel vizesen és úgy szárítsd meg majd engedd ki,fésüld ki nagy fogú kefével óvatosan,majd formázd:)
2012. máj. 5. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:

A leghajbarátabb a vizes csavarás. Ennek csak az a hátránya, hogy ha valóban szögegyenes hajad van, akkor semmit nem ér. Én ha becsavarom a hajam, hiába teszek rá extra erős hajhabot, miután kibontom, két órán belül megint egyenes. Ha feltűzöm és totál telefújom lakkal, akkor megáll, de az már megint nem hajbarát.

Persze lehet, hogy neked szerencséd van, ha vékonyszálú a hajad, akkor talán a csavarás is megtart.

2012. máj. 5. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Én két megoldás közül szoktam választani: nedvesen befonom 2-4 tincsbe a hajam, vagy feltekerem kontyba, esetleg oldalt két csigába szintén nedvesen.
2012. máj. 5. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

mindegyiket kipróbálom :D

hát elég fura a hajam úgymond mert nagyjából egyenes csak össze vissza áll és általában nekem is úgy marad benne a vasalás vagy a hullámok ha agyonlakozom de ez a vizes becsavarás talán beválik:) mégegyszer köszönöm ^^

2012. máj. 5. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!