Előfordulhat olyan egy szoláriumban mint a Végső állomás 3-ban?
Figyelt kérdés
Abban az volt hogy rázárult a két csajra az ajtó elkezdett tüzet hányni a csajokra a szoli:D ez lehetséges vagy csak a filmbe volt?
amúgy itt egy videó ha valaki nem látta volna a filmet: [link]
2009. jún. 23. 23:20
2/10 A kérdező kommentje:
oké:D:D mondjuk nem járok szoliba csak ez olyan fura volt xDXD
2009. jún. 24. 00:34
3/10 anonim válasza:
Én is láttam,utána mentem szoliba...hát...én is paráztam egy kicsit.De tutira nem fordulhat elő.
4/10 anonim válasza:
ha jól tudom a azoliajtót be sem lehet 'csukni'.
Vagyis nem olyan mint a rendes ajtó.
hülye filmek!
5/10 A kérdező kommentje:
én nemtudom, nem járok, de nem emiatt hanem amúgy sem szeretem:D azért nem tudtam hogy ez lehet e:)
2009. jún. 24. 13:42
6/10 anonim válasza:
Nem kimondottan úgy de azért... arra érdemes figyelni, hogy ha fekvő szoliba mész, akkor a plexi üveg ép legyen... inkább fizess többet, vagy menj állóba! Én tudok olyat, hogy egy srác alatt beszakadt az üveg, és csak azért nem égett meg, mert ő volt az első vendég aznap, és mert amint befeküdt, szinte azonnal reccsent... de képzeld el, ha már pár perce mentek volna a csövek... Én azóta ha mentem, akkor állót választottam!
7/10 A kérdező kommentje:
Huhh:O ez durva :O:O soha nem megyek...
2009. júl. 22. 00:34
8/10 anonim válasza:
Amúgy is, minek járni ilyen helyekre??
Igaz, fiú vagyok, soha nem jártam nem is fogok. Pénzkidobás.
9/10 anonim válasza:
Ha nem ültél fel előtte a hullámvasútra,és nincs olyan barátod,aki meglátta volna az egészet és kivisz onnan,és nem viszel be innivalót,és az alkalmazott nem pofázik folyton telefonon,és ha nem támaszkodsz rá a polcra,ami később ráeshet a szoláriumajtóra-akkor nyugi,nem történhet meg!:D
10/10 anonim válasza:
hát ha valami lecsukja a fedelét vagy ráesik valami akkora tömeg akkor sztem simán előfordulhat....:S
de én nem járok szoliba szal nekem mind1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!