Próbálta már valaki Syoss pro nature hajfestéket?
Figyelt kérdés
Engem elsősorban a világos csokoládébarna érdekelne.
Mennyire tartós a színe?
Tényleg kíméletesebb a hajjal, mint a többi hajfesték?
2012. máj. 4. 23:52
1/3 anonim válasza:
az egyik barátnőm vett de szőkében.. ugy emlékszem ez volt a neve. és neki nagyon tönkre tette a haját.. börgyogyász.. gyogyszerek.. hajhullás. és ez már egy jo 4-5 honapja tart neki. és most kezd regenerálodni a haja. a barnárol sajnos nincs infoom:D
2/3 anonim válasza:
En feketet probaltam egyszer, iszonyat modon jott a szine kifele minden egyes hajmosasnal..100x annyira mint amit elötte hasznaltam. nekem valamiert nem jott be..
3/3 anonim válasza:
Sziasztok!Régen mindíg fodrásznál festettem,de sajna most olyan helyzetbe kerültem,hogy nem engedhetem meg magamnak,ezért itthon kezdtem pepecselni.Kallossal kezdtem,amit meg kell,hogy jegyezzek eddig az a legjobb(tartós,és nagyon szépen takar),aztán gon doltam csak megérdemlek valami "jobbat",és ezért vettem Syoss természetes sötétbarnát(a hajam most s.barnára van festve).Meg kell mondjam semmit nem vettem észre a hajam ugyan-olyan színű volt mint előtte,és a tövéről két hét alatt lekopott!Aztán vettem Syos lágy barnát!Basszus a vége most is ugyan-olyan színű,mint előtte,a töve vöröses-barnás árnyalatű,és a lenövésem sötét szuőke(az az eredeti)!Mosz marha jól nézek ki!Ja és vettem Syos sampont is 500 ml(sose fog elfogyni :( ),úgy áll tőle a hajam,mint az oroszlán sörénye!Még vasalás után is szanaszét száll!Úgyhogy ennyit a Syosról!Nekem nem jött be!Valaki esetleg valami szép sötét,vagy közép barnát nem tud ajánlani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!