Palettét vegyek vagy Garniert vagy Syoss hajfestéket (kékesfeketében)?
Figyelt kérdés
A Palette a legolcsóbb, a másik kettő drágább. Paletténél azt vettem észre, hogy minden hajmosásnál kék a víz a festéktől. Ez baj, vagy nem jelent semmit? Spórolni is szeretnék, de egyben azt is szeretném hogy tartós legyen a hajfesték. De nem tudom hogy merjem megint a Palettét, vagy inkább ne spóroljak és vegyek drágább hajfestéket?2012. jan. 7. 14:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem ebben az árkategóriában egyik sem különösen jobb a másiknál.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy maradok a paletténél mert az 300 Ft-tal olcsóbb a másik kettőtől és nekem ez is pénz, mert nekem kapásból 2 doboz hajfesték kell a hosszú hajamra.
Majd ha sok pénzem lesz akkor majd nem fogok így válogatni.
2012. jan. 7. 15:08
3/3 anonim válasza:
talán még az olcsó kategóriában a wellaton a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!