Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhabbal hullámos haj?...

Hajhabbal hullámos haj? Vizesen a hajamban nagyon szép kis hullámok vannak, viszont ahogy szárítom meg fésülöm egyenes lesz. Igaz, hogyha vizesen teszek rá hajhabot olyan hullámos marad?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szárítsd meg de közben ne fésüld
2012. máj. 4. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak kifejezetten göndör/hullámos hajra való hajhabok, ilyet próbálj ki. És ne fésüld ki a hajad!

Nekem is ez a gondom, vizesen olyan szép, természetes hullámos a hajam, de tehetek rá akármit mire megszárad kirúgja magát, pedig nem fésülöm ki, meg semmi. :S

2012. máj. 4. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Először próbáld meg szárítás nélkül, lehet úgy is hullámos marad. Ha nem válik be, akkor hajmosás után kicsit "nyomkodd" össze göndörítő hajhabbal a hajad hosszát, és hagyd megszáradni. A hajszárítót mindenképpen kerüld!! :)
2012. máj. 4. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem wella márkájú göndörítő hajhabom van, ez nagyon jó. Viszont nekem is ez volt a problémám, mint neked. Ezért vettem Duffir fejjel ellátott hajszárítót, ami persze nem olyan olcsó, de már vannak 3-4 ezer Ft-ért is. A másik megoldás, ha nem tudsz beszerezni ilyet, akkor én azt szoktam még, hogy megmosom, behajhabozom, és feltekerem ilyen 'gubicsba' és másnap mikor kiengedem szép hullámos lesz. Próbáld ki.
2012. máj. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!