Napozás segít a pattanás ellen?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, eddig nagyjából rendbe volt a bőröm, mióta elhagytam a tinikort, de most egyik napról a másikra teli lettem pattanással... sose volt még ennyi. Aprók, de sok.
A napozás segítene az eltüntetésében? Holnapután találkám lenne, mit tehetnék?
2012. máj. 2. 10:05
1/6 anonim válasza:
Igen, a nap általában jó hatással van a pattanásokra, de ne vidd túlzásba, mert a leégett arc sem szép látvány. Egyébként ezek az apró pattanások sokszor éppen a melegtől, izzadtságtól jönnek ki.
Este mosd le az arcodat tonikkal, az is sokat tud segíteni.
2/6 anonim válasza:
Nekem a napozás teljesen összepatizta a hátam:/
3/6 anonim válasza:
Nem segít, hanem még jobban tele leszel velük, kerüld a napot, mert fokozza a faggyútermelést és tele leszel gyulladt göbökkel.
4/6 anonim válasza:
Előttem lévő kettő ti annyira hülyék vagytok, hogy anyátok helyében lenyeltelek volna titeket.
5/6 anonim válasza:
nekem a szolitól eltűnnek a naptól nem tudom
6/6 anonim válasza:
Nekem például semmi más nem használ, csak a napozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!