Pattanás éltüntetése végleg?
qrvára zavar már, hogy akármit teszek nem tűnnek el
reggel-este vegyes bőrtípusra (mert az van) habzógél+tonik, nappali-éjszakai krém, szalicil, arcszauna, bőrradír, agyagos arcmaszk, ami létezik én mindent megteszek, heti háromszor futok, a táplálkozásra odafigyelek
és ott vannak azok a büdös nyomorék 20 évesek akikről látszik, hogy amikor jönnek suliba nem is mosakodnak és mivel az a qrva genetika és ők mást örököltek nekik meg tiszta a bőrök, mi a g*cit lehetne csinálni még? voltam bőrgyógyásznál (magán) felírt valami 4ezres krémet, ha hosszabb időn keresztül használom szerintem az egész bőrömet lehámlasztja a húsig
azt mondta ha ez nem jó, gyógyszeres kezelés, annak viszont van mellékhatása? bár már mi jöhet ezek után rosszabb
Szia, én 15\F vagyok és nagyon csúnya volt az arcom, olyan cisztikus-akne. Na most azt úgy képzeld el mint egy rothadt hút :( Doktorhoz mentem és felírta nekem a roacuttane-t és k.rvajó! 2 hónap alatt már lassan fele annyira lecsokkentek a pattanások és a hegek is tunnek el. Pont mint te, én se ettem csipszet, csokit, kentem az arcomat reggel délben és este, de nem vált be. JAh és még valami, ha nem vagy kozmetikus akkor ki ne nyomjad a pattikat, mert akkor a heg ott fog maradni és elrondul az arcod mégjobban. SAlynos a saját káromból tudom.
A roacuttinnak az a mellékhatása hogy ki fog száradni az ajkad, de én mer nem is veszem észre mert annyira hozzászoktam, de használhatsz szájzsírt. A napfénnyel vigyázni kell, be kell kenni az arcot naptejjel és annyi,nyugodtan kimehetsz a napra, nem kell bujkálni. A harmadik mellékhatás hogy picit álmosabb leszel.
Egy csomo helyen lehúzzák a roacuttan-t de ne foglalkozzál veluk! Mindenben van egy pici kockázat, még abban is ha kimész futni az utcára. Sokat hezitáltam az ilyen f.szkalap vészmadarak miatt és áldom azt a napot amikor felírta a doki a cuccot. Ha nem tartassz ott ahol én voltam, akkor depressziós leszel hamar, és nem mersz mjd kimenni az utcára.
Remélem segítettem ezzel, nagyon sok sikert kívánok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!