Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha nem akarok ballagásra...

Gáz ha nem akarok ballagásra fodrászhoz menni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ki szeretném vasalni és ennyi.nem akarok semmi extra frizurát.
2012. máj. 1. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én utoljára nyolcadikas ballagásnál követtem el azt a hibát, hogy rendesen fodrászhoz mentem. levágta a hajamat szörnyűre, nagyon megtépte, meg a telifrufrumat is szarrá tépte, aztán próbálta begöndöríteni néhány helyen, ami aztán persze egyből ki is ment belőle és ilyen összevissza lett, szóval borzalmas volt ballagáskor a hajam :D nemtudtam vele mitkezdeni... azóta sem vágattam frizurát, azóta egyszer megnövesztettem meg elkezdtem festeni aztán házilag levágtam magamnak belőle 15 centit és azóta azért járok fodrászhoz, mert ő ügyesebben festi, mint én :D
2012. máj. 1. 22:20
 12/14 A kérdező kommentje:

hát én is az általános ballagásra levágattam a hajam amit megbántam most már mert gyönyörű szép hosszú volt és vállig erőre levágattam .. :S most meg újra hosszú de ha akkor nem vágom le még hosszabb lenne :S :D

köszi a válaszokat

2012. máj. 1. 22:23
 13/14 DDD97 ***** válasza:
szerintem tök hülyeség fodrászhoz menni. Szalagavtón is mindenki nemtudom hány fodrászt meg sminkest bérelt fel fizetett érte több ezret, és az egész volt 2-3 óra.. szerintem nem éri meg..
2012. máj. 3. 14:14
 14/14 A kérdező kommentje:

osztálytársam csinálja meg a hajam :) szoval szép lesz ígyis :D

szalagavatóra én is fodrászhoz mentem hajat csináltatni.

2012. máj. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!