Gáz ha nem akarok ballagásra fodrászhoz menni?
Amikor én általánosból ballagtam, anyukám csinálta meg a hajamat. Nehéz leírni, de nagyon jól nézett ki és nagyon egyszerű volt. A nővérem pedig szolidan kisminkelt. Olyan jó érzés volt, hogy sürögtek-forogtak körülöttem. :)
Nővérem amikor gimiből ballagott nem volt fodrásznál. Neki nagyon hosszú és nagyon dús haja van, amit vagy kontyba vagy befonva hord mindig. Így ballagásra, hogy mégis kicsit más legyen kivasalta a haját (majdnem 2,5 óráig tartott!). Mindenki csodálta a haját és az igazgató is megjegyezte a különleges haját. :D
Szerintem nem gáz! Az a lényeg, hogy jól érezd magad, ha pedig egyenes hajjal jól fogod érezni magad, akkor ez a lényeg.
Nekem a haj, smink, köröm stb. mindig is apró kis részletnek számított. Oké, érdemes odafigyelni, hogy ápoltak legyenek a körmeink stb, de nekem pl. sokkal fontosabb, hogy akiket meghívtam el tudtak-e jönni, vagy hogy utoljára van így együtt az évfolyam stb.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!