Szolizáshoz kérnék segitséget, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e?
van olyan amit úgy reklámoznak,hoy nem káros,de valójában mindegyik az
mondjuk úgy:ha szerencséd van nem okoz nálad károsodást,de persze nem szabad túlzásba vinni
A fehér bőr sokkal szebb, a szolis barna cigányos is ráadásul...
17/f
Szia!
Mikor olvastam a feltett kérdésedre a komikat, jókat mosolyogtam... senki sem tehet arról, hogy fehérbörű és én teljesen megértelek, hogy szeretnél picit barna lenni. a hófehér bőr kb 20évvel ezelőtt volt divat. ami tényleg szép,de már más idők vannak :) és igen is bebizonyitott ténnyé vált, hogy a szoláriumnak jótékony hatásai vannak. persze tényleg vigyázni kell és igazából csak annyi az egész, hogy mértékkel menni és nem szabad megégni. a túlságosan barna bőrszin sem szép valóban. De szerintem ha ezt betartod, 100%, hogy semmiféle kár nem származhat abból, hogy szolizni jársz. ha kifekeszel a nappra ilyen hófehér bőrrel akkor is ha használsz magasfaktorszámú krémet, kb. 20perc alatt olyan szinten megégsz, hogy 1hétig nem tudsz majd aludni.
szóval bátran menj csak szolizni :) mindenképpen kérd ki az ott dolgozók tanácsát. Ők biztosan tudni fogják, mi az a reális szolizási idő, amire neked szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!