Pityubacsi kérdése:
Miért nincs hajszárító szalon? Vagy van valahol?
Figyelt kérdés
Én biztos eljárnék egy gyors beszárításra... Nektek Mi a véleményetek?2012. ápr. 30. 18:54
1/4 Smartguy86 válasza:
Minden valamire való fodrász-szalon vállal ilyet. Van ahol van csak szárítás, van ahol mossák is. Nem drága.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de olyan hely kéne ahova nem kell bejelentkezni... nem kell várni a hajvágósokra... csak mennek a nők be mosnak és szárítanak... külföldön vannak ilyen szalonok... azt gondoltam valaki talán ismer egyett nálunk itthon...
2012. ápr. 30. 19:10
3/4 anonim válasza:
Ezek a bio hajszalonok ilyenek. Anyukám is oda jár. 5ezer ft egy hónapra egy bérlet és annyiszor megy ahányszor akar, megmossák és beszárítják a haját. De lehet csak simán egy alkalomra is menni és azt kifizetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. kipóbálom...
2012. ápr. 30. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!