Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti milyen gyakran jártok...

Ti milyen gyakran jártok fodrászhoz?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Havonta
2012. ápr. 30. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
7-8 éve voltam utoljára, azóta magamnak vágom havonta a hajam. Eddig még egy fodrászt sem láttam, aki tényleg értett volna az igazán hosszú haj kezeléséhez. Mindig csak káros dolgokat művelnek az ember hajával, ezért nem is tervezem, hogy megyek.
2012. ápr. 30. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
amikor eszembe jut, vagy már nagyon nem tudok mit kezdeni a hajammal.
2012. ápr. 30. 18:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én évente szoktam fodrászhoz menni kivágatni a végéből, mert amúgy is jó erős hajam van és nem töredezik.
2012. ápr. 30. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
3 havonta általában mikor már ráfér a végére egy frissítő vágás:)
2012. ápr. 30. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 10 éve nem voltam. Maganak vágom.

22/L

2012. ápr. 30. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se voltam már vagy 2 éve. Azelőtt meg kb fél évente mentem, de sosem tetszett az eredmény..
2012. ápr. 30. 19:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Anyukám szokta vágni, kb. fél évente kérem meg rá. Nagyon ügyes, és tényleg annyit vág, és úgy, ahogy szeretném.:)
2012. ápr. 30. 20:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 3-4 havonta járok fodrászhoz. Jópár fodrásznál voltam már, lassan 3 éve voltam először a jelenlegi fodrászomnál. Azóta csak hozzá járok.

Minden szempontból ideális. Érti a dolgát, tudja, hogy mennyi idő szükséges 1-1 vágáshoz stb. Korábban volt olyan fodrászom, aki kb. fél órás csúszákokban volt néha. Ehhez képest a mostani fodrászom azt mondja, hogy mehetek 3-ra, akkor 3-kor mikor belépek, mondja, hogy ha lepakoltam jöhetek is. Jól vág, és annyit, amennyit szeretnék. 2600-ért mossa, vágja, szárítja, vasalja a hátközépig érő hajamat.

Az ismerőseim mind olcsóbb fodrászhoz járnak, de nekem tényleg bevált ő. Ráadásul nem csak a hajvágáshoz ért, lelki feltöltődés is számomra az az egy óra, amit ott töltök.

Most pl. növesztem a hajam, így az utóbbi 2 alkalmmal azt mondtam neki, hogy a végéből ne vágjon sokat, csak amennyit kell a töredezettség miatt. Mutatta, hogy mennyit kéne és mondtam, hogy akkor legyen úgy. És tényleg annyit vágott.

A korábbi fodrászomnál volt olyan, hogy mondtam, hogy a vállig érőre vágja, de úgy belejött, hogy kb. 5cm-vel rövidebbre vágta, mint szerettem volna. :S

17/L

2012. ápr. 30. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
félévente max!magamnak vágok és festek sokszor :D göndörítek,frizukat csinálok,egyenesítek :) van egy csomó hajsütőeszközöm:)
2012. ápr. 30. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!