Lassan 10 éve nem voltam. Maganak vágom.
22/L
Én 3-4 havonta járok fodrászhoz. Jópár fodrásznál voltam már, lassan 3 éve voltam először a jelenlegi fodrászomnál. Azóta csak hozzá járok.
Minden szempontból ideális. Érti a dolgát, tudja, hogy mennyi idő szükséges 1-1 vágáshoz stb. Korábban volt olyan fodrászom, aki kb. fél órás csúszákokban volt néha. Ehhez képest a mostani fodrászom azt mondja, hogy mehetek 3-ra, akkor 3-kor mikor belépek, mondja, hogy ha lepakoltam jöhetek is. Jól vág, és annyit, amennyit szeretnék. 2600-ért mossa, vágja, szárítja, vasalja a hátközépig érő hajamat.
Az ismerőseim mind olcsóbb fodrászhoz járnak, de nekem tényleg bevált ő. Ráadásul nem csak a hajvágáshoz ért, lelki feltöltődés is számomra az az egy óra, amit ott töltök.
Most pl. növesztem a hajam, így az utóbbi 2 alkalmmal azt mondtam neki, hogy a végéből ne vágjon sokat, csak amennyit kell a töredezettség miatt. Mutatta, hogy mennyit kéne és mondtam, hogy akkor legyen úgy. És tényleg annyit vágott.
A korábbi fodrászomnál volt olyan, hogy mondtam, hogy a vállig érőre vágja, de úgy belejött, hogy kb. 5cm-vel rövidebbre vágta, mint szerettem volna. :S
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!