Akinek frufruja van milyen gyakran jár fodrászhoz?
Figyelt kérdés
Más sokszor gondoltam rá, hogy frufrut vágatok, de nem akarok havonta fodrászhoz járni. Szoktatok vágni belőle magatoknak, vagy hagyjátok, hogy a szemetekbe lógjon, vagy tényleg nagyon gyakran jártok fodrászhoz? És frufruigazításért mennyit kell fizetni?2010. dec. 15. 23:55
1/5 anonim válasza:
Nekem hosszú hajam van, de a frurfrumat jópár éve magamnak vágom, a kutya nem veszi észre, hogy fodrász vágta-e vagy én :) Vizesen kell vágni, az a titka (akkor nem lesz görbe), és mindig kb. egy cm-rel hosszabbra kell hagyni vizesen, mert ha megszárad, felkapódik egy kicsit.
2/5 anonim válasza:
nekem is van frufrum, és 6 hetente megyek vele fodrászhoz, de olyan rendes a csaj, hogy mindig ingyen igazítja, tudja, ha hosszából vágatok, úgyis hozzá megyek. 10 perc az egész. Lefújja vízzel, levágja, és szárítja.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. dec. 16. 20:54
4/5 anonim válasza:
magamnak vágom ha már tényleg nem látok ki alóla.
17L
5/5 A kérdező kommentje:
És mivel vágod sima ollóval vagy van direkt erre?
2010. dec. 17. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!