Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek frufruja van milyen...

Akinek frufruja van milyen gyakran jár fodrászhoz?

Figyelt kérdés
Más sokszor gondoltam rá, hogy frufrut vágatok, de nem akarok havonta fodrászhoz járni. Szoktatok vágni belőle magatoknak, vagy hagyjátok, hogy a szemetekbe lógjon, vagy tényleg nagyon gyakran jártok fodrászhoz? És frufruigazításért mennyit kell fizetni?
2010. dec. 15. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú hajam van, de a frurfrumat jópár éve magamnak vágom, a kutya nem veszi észre, hogy fodrász vágta-e vagy én :) Vizesen kell vágni, az a titka (akkor nem lesz görbe), és mindig kb. egy cm-rel hosszabbra kell hagyni vizesen, mert ha megszárad, felkapódik egy kicsit.
2010. dec. 16. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is van frufrum, és 6 hetente megyek vele fodrászhoz, de olyan rendes a csaj, hogy mindig ingyen igazítja, tudja, ha hosszából vágatok, úgyis hozzá megyek. 10 perc az egész. Lefújja vízzel, levágja, és szárítja.
2010. dec. 16. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. dec. 16. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

magamnak vágom ha már tényleg nem látok ki alóla.

17L

2010. dec. 17. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
És mivel vágod sima ollóval vagy van direkt erre?
2010. dec. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!