14 évesen kopasz leszek lány létemre?! (lent)
A hajam 1-1.5 éve elkezdett hullani, és a fejem tetején kevesebb lett. Ezért egy h.ülye bőrgyógyázhoz jártam, aki adott mindenféle szar sampont, és nem lett jobb. Aztán hagytuk a francba. Aztán elmentem egy természet gyógyászhoz, aki étrend változtatást ajánlott, erre az időszakra. És azt reméltük, hogy több lesz a hajam, és mindenféle bio sampont adott és ezek csoportosítását változtatta az elmúlt 9 HÓNAPBAN! és mivan a hajammal? SEMMI MÁR MIDENHOL KEVESEBB! ROHADTUL ELEGEM VAN! KOPASZ LESZEK? ÉS ANNAK A TERMÉSZETGYÓGYÁSZ NŐNEK EGY RAKÁS PÉNZT HAGYUNK OTT A SEMMIÉRT! van lézerezés, akupunktúra, samponok pakolások, DE SEMMIT NEM VÁLTOZIK!!!!
Arra gondoltam, hogy elmegyünk hormon vizsgálatra, ott segíteni tudnak. Vérvétel?
Segítsetek mit tegyek? Nagyon elkeserettem!
14/L :(
Mindenképp orvost javaslok, akár úgy hogy kezd újra az egészet. Tehát első lépcső körzeti és ő utaljon új helyre annak fényében hogy itt és itt már voltál de annak nem volt hatása.
A természetgyógyászt meg ezeket az ezoterikás félnótásokat pedig kerüld el, másra nem jó csak arra hogy rajtad gyakoroljon hátha valami bejön alapon. Ő kéne fizessen neked mert gyakorolhat rajtad, nem te neki.
Menstruáció miatt lehetsz vérszegény, arra vasat kell szedni, meg tudják mondani vérvétellel.
Ha nem ez, hormon vizsgálat is jó lehet.
Előző vagyok !
Mármint nem a mandulám nőtt vissza hanem a hajam Bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!