Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi időt kell kint tölteni...

Mennyi időt kell kint tölteni a napon, hogy világosodjon a hajam?

Figyelt kérdés
világosbarna vagyok
2012. ápr. 30. 12:46
 1/8 anonim válasza:
76%
Szia. Szerintem szőkítő porral kellene próbálkoznod, mert ha túl sokat vagy kint a napon lehet hogy világosodik a hajad, de nagyon csúnya, száraz meg sprőd lesz. Szóval szerintem kerüld el. (:
2012. ápr. 30. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget, lehetőleg sós vízben, tengerparton... az egyik lányismerősömnek úgy kiszívta a barna haját, hogy avége 3 árnyalattal kivilágosodott...de szerintem nem éri meg, mert a haj szerkezetét is roncsolja az UV-sugárzás.

Ha akarsz világosítani, kell bele néhány szőke tincs, ami vékony, és 2 árnyalattal világosabb, mint a hajad. Na ezt megmosod és citromos kamillateával leöblíted és a napon szárítod, úgy egyre jobb lesz. De szerintem a szőke árnyalatokat világosítja a nap inkább.

2012. ápr. 30. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 30. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem kozep/aranyszoke hajam van,es mindig arra utazom,h nyaron kiszivja a nap,igy nem kell befesteni:D az elottem szolok jol irtak, sos tengerviz,es citrom,bar en nem tapasztaltam meg,h tonkretenne a hajam. Csak hasznalj kicsivel tobb balzsamot az atlagosnal!
2012. ápr. 30. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően nagyon oda kell figyelni a haj ápolására nyáron. Én nagyon sokszor szárítom napon a hajam és semmi baja nincs, nem szárazabb, nem sprődebb. De rendszeresen ápolom is!
2012. ápr. 30. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja, a lényeget lehagytam.

Nekem régebben közepes barna hajam volt és igaz, sokáig tartott, de ma már a fodrászok azt mondják, hogy sötétszőke a hajam. Mondjuk én ezt évek alatt értem el, mindig egy kicsit. :D

A legjobban nekem az vált be, hogy hajmosás után az utolsó öblítővíz citromos víz. Ezt már nem mosom ki, csak törölközővel felitatom a nedvességet és hagyom a napon megszáradni a hajam.

Egyébként a kamilla és a méz is szőkít. Nyáron a három kombinációját fogom kipróbálni, tehát citromos, mézes kamilla teát hagyok hűlni és azzal öblítem le a hajam. Hátha hatásosabb lesz mint a sima citromos víz.

2012. ápr. 30. 15:43
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.:)

én minden hajmosás után mézes öblítést használok! :)

2012. ápr. 30. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is világosítja a hajad ha szőke hajra való sampont használsz, abban is kamilla van. Nekem egész sötét csokibarna hajam van és miután kb. egy hónapig hetente kétszer azzal mostam dióbarnára halványult.
2012. máj. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!