Mennyi időt kell kint tölteni a napon, hogy világosodjon a hajam?
Rengeteget, lehetőleg sós vízben, tengerparton... az egyik lányismerősömnek úgy kiszívta a barna haját, hogy avége 3 árnyalattal kivilágosodott...de szerintem nem éri meg, mert a haj szerkezetét is roncsolja az UV-sugárzás.
Ha akarsz világosítani, kell bele néhány szőke tincs, ami vékony, és 2 árnyalattal világosabb, mint a hajad. Na ezt megmosod és citromos kamillateával leöblíted és a napon szárítod, úgy egyre jobb lesz. De szerintem a szőke árnyalatokat világosítja a nap inkább.
Ja, a lényeget lehagytam.
Nekem régebben közepes barna hajam volt és igaz, sokáig tartott, de ma már a fodrászok azt mondják, hogy sötétszőke a hajam. Mondjuk én ezt évek alatt értem el, mindig egy kicsit. :D
A legjobban nekem az vált be, hogy hajmosás után az utolsó öblítővíz citromos víz. Ezt már nem mosom ki, csak törölközővel felitatom a nedvességet és hagyom a napon megszáradni a hajam.
Egyébként a kamilla és a méz is szőkít. Nyáron a három kombinációját fogom kipróbálni, tehát citromos, mézes kamilla teát hagyok hűlni és azzal öblítem le a hajam. Hátha hatásosabb lesz mint a sima citromos víz.
köszönöm.:)
én minden hajmosás után mézes öblítést használok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!