Nagyon pattanásos az arcom. A bőrgyógyász felírt 1 krémet, de nem sokat segített és anyagi helyzetem se engedi, hogy sok kenöcsöt meg hasonló krémeket vegyek. Van olcsó módja, hogy megszabaduljak a pattanásoktól?
Az elso nagyon jo tanacsot adott, l t.kanal aprora vagott levelet, 1/4 l vizzel forrazol. Ezt lehet belsoleg, de kulsoleg is alkalmazni, mivel a lemosasok is gyogyito hatassal birnak.
A friss aloverat szinten lehet belsoleg, kulsoleg, igy hatasosabb, mivel szinten tisztito, gyulladascsokkento stb., hatasa is van, es neked most a tisztitas a fontos, a belso tisztitas, hiszen ezeket a pattikat valami taplalja belulrol, ezert csak kulso kezelessel megszuntetni nem tudod.
Utifu szetmorzsolt levet is hasznalhatod, tehat morzsolod a levelet es ezzel kened be naponta tobbszor.
Nem vagy beteg, emeszteseddel problemaid nincsennek, szekrekedes? Etkezesi szokasod?
Köszönöm a válaszokat
Az elöző kérdésre válaszolva: Nem vagyok beteg és a felsorolásból egyetlen tünetet sem tapasztaltam, de köszönöm a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!