Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most voltam fodrásznál, és...

Most voltam fodrásznál, és most látom, hogy rengeteg korpa van a fejbőrömön. Rosszra kéne gondolnom?

Figyelt kérdés
Hazaérve vettem észre a tükörben, hogy a fejbőrömön rengeteg korpa van, így elszórt területeken. Gyorsan lepereg, de látszik, hogy van még fel nem kapart, amihez ha hosszáérek, máris eze újabb korpát szül. Elkaphattam valamit, vagy csak rosszul lett megmosva? Vagy elkaphattam valamit? Mondjuk eléggé dörzsölték a fejbőrt mosás alatt, de szerintem nem volt elég alapos.

2012. ápr. 26. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy lehet a fodrász által használt sampont nem szereti a fejbőröd. Szerintem várj kicsit. Ha 2-3 mosás után még mindig ilyen, akkor menj el bőrgyógyászhoz.
2012. ápr. 26. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megfázott a fejed, és azért ilyen.
2012. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!