Sia kérdése:
Befestessem a hajam? (eredeti vörös haj, fehér orr, nagyon sötét barna szem, vékony alkat (szexi állítólag) ) 22L
Figyelt kérdés
Kezd egy kicsit elegem lenni a sztereotípiákból!
Szex mánia, vadság... mondjuk az vagyok , de elegem van h az emberek a hajszínem alapján ítélnek meg főleg a pasik!
2012. ápr. 25. 23:39
11/18 Alit válasza:
Szerintem maradj vörös, hogyha a képet nézzük. Egyébként nem tudom elképzelni hogy csak a hajad miatt itéljenek meg az emberek. Világosbarna se rossz...
12/18 A kérdező kommentje:
hidd el h nagyon sokan!
2012. ápr. 26. 01:09
13/18 anonim válasza:
Pfuu szerintem semmiképp se festesd be a hajad , ez egy különleges gyönyörű szín.. :D Legalább is én mindig ilyenre vágytam :)...
14/18 anonim válasza:
Nekem ilyesmi vörösre van festve a hajam, és olyan jól sikerült hogy mindenki azt hiszi hogy eredeti,ráadásul az én hajam göndör is. és én soha nem kaptam negatív megjegyzést.
Nem lehet hogy te csak a negatívumokat akarod észre venni?
Amúgy ehhez a bőrhöz a fekete nagyon sápasztani fog inkább valami világosabb barnát, de talán a legjobb döntés az lenne ha megkérdeznél egy fodrászt hogy Ő milyen hajszínt ajánl neked.
15/18 anonim válasza:
Szerintem is nagyon sápasztana a fekete, akkor már tényleg inkább valami világosbarna vagy barna.
16/18 anonim válasza:
Szerintem ne fesd be!Te így vagy tökéletes,nekem nagyon tetszik.Feketén kicsit fura lennél.
Nekem is vörös a hajam:).
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm jól esik hallani végre valami pozitív dolgot, megemlítettem a fodrászomnak erre elkezdett velem veszekedni h ő nem hajlandó befesteni egy ilyen gyönyörű hajat szóval marad vörös :)
2012. ápr. 27. 21:16
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek a színeid, a helyedben nem festetnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!