Diffúzoros hajszárítóval a hullámos hajat lehet göndöríteni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 15:32
1/5 Smartguy86 válasza:
Nope. Hajvasalóval esetleg...
2/5 anonim válasza:
De lehet, csak vigyázz, el ne aludd. Nekem göndörebb, ha használom, mint alapból.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha nem egyenesre szárítom be,akkor hullámos,viszont ha behabozom akkor már félig göndör.
Lehet,hogy veszek egy ilyen hajszárítót.
:)
2012. ápr. 25. 17:19
4/5 Mendus válasza:
Még jó, hogy lehet! :D
Nekem alapjáraton nagyon göndör hajam volt, de utálom, így sokat egyenesítem, és mostmár csak kócosan hullámos. Viszont! Múltkor kipróbáltam ezt a diffúzoros hajszárítót, de előtte dúsító habot kentem a hajamra, meg befújtam göndörítő spray-vel, majd utána lehajoltam, és úgy szárítottam meg a hajam. Úgy néztem ki mint egy oroszlán! :D marha jó volt a hajam! :D én csak ajánlani tudom. :)
5/5 anonim válasza:
A teljesen tök egyenes hajat is be lehet diffúzorral szárítani! A hullámosat még könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!