Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Neked miért nem vált be a...

Neked miért nem vált be a ricinus olajos kezelés a hajadra?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés. Igazából nem tudom. Lehet nem jól használtam. Én heti 2x tettem fel pakolást, olívaolajjal hígítottam a ricinust, felmelegítettem, úgy kentem a hajtövekhez. Mindenhova jutott belőle rendesen. Feltettem egy zuhanysapit, meg egy sima sapkát, így aludtam, reggel hajat mostam. Közel 4 hónapig csináltam, pedig nagyon hullott tőle a hajam, de reménykedtem hátha beválik. 3,5 hónap alatt nőtt 3 cm-t a hajam, ez nagyjából annyi, mint amennyit általában szokott, vagy kevesebb. Ott abbahagytam, és 2-3 hónap múlva jött a horror rész, mikor a kihullott haj elkezdett visszanőni, és egész tincsek álltak ki mindenhonnan a hajamból a fejem tetején. Eltartott több mint fél évig, mire ez rendeződött és visszanőtt a kihullott haj.

A másik meg, hogy mivel én enyhe sampont használok, ami nem káros és nem szárítja ki a hajat, ezért nagyon sok kellett hozzá, hogy kimossam az olajat. Az átlag samponokból kevesebbel is kijött, viszont azok meg kiszárították rendesen a hajam végét, hiába használtam balzsamot.

2012. ápr. 25. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hatástalan, de macerás, meg a lemosáshoz használt sampon mennyisége és ezáltal a szárító hatás nagyjából annyit tesz, hogy amit pluszt hozzáadok a hajamhoz az olajjal azt következő körben le is mosom. Persze szívódnak fel belőle értékes anyagok, de akkor már inkább szedem a sörélesztős, nálam az nagyon bevált! Plusz használok rendes hajpakolást amit könnyű kimosni :)
2012. ápr. 25. 14:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Várok még tapasztalatokat.

Egyébként én is azt tapasztalom mintha jobban hullana a hajam,és mág szárazabb lenne.

2012. ápr. 25. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Halljátok ez tényleg nagyon egyén függő, nekem mióta használom nem hullik a hajam, csak amennyit általában kell neki, azelőtt csomókban!!!! 1 hónap alatt 1,5 cm-t nőtt a hajam kb, az átlagos 1-hez képest, azt olvastam, hogy a 2. 3. hónap után kezd el rohamosabban nőni! Saját tapasztalat alapján és csak jót tudok mondani. Tudom, hogy azt kérdezted miért nem..., de el vagyok hűlve, hogy ez tényleg mennyire egyénfüggő!
2012. ápr. 25. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Neked is köszi Utolsó!
2012. ápr. 25. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem bevált :) centit nem tudok mondani mivel nem mérem de látványos kb 2hónapja használom heti egyszer :)
2012. máj. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!