Neked miért nem vált be a ricinus olajos kezelés a hajadra?
Hát ez jó kérdés. Igazából nem tudom. Lehet nem jól használtam. Én heti 2x tettem fel pakolást, olívaolajjal hígítottam a ricinust, felmelegítettem, úgy kentem a hajtövekhez. Mindenhova jutott belőle rendesen. Feltettem egy zuhanysapit, meg egy sima sapkát, így aludtam, reggel hajat mostam. Közel 4 hónapig csináltam, pedig nagyon hullott tőle a hajam, de reménykedtem hátha beválik. 3,5 hónap alatt nőtt 3 cm-t a hajam, ez nagyjából annyi, mint amennyit általában szokott, vagy kevesebb. Ott abbahagytam, és 2-3 hónap múlva jött a horror rész, mikor a kihullott haj elkezdett visszanőni, és egész tincsek álltak ki mindenhonnan a hajamból a fejem tetején. Eltartott több mint fél évig, mire ez rendeződött és visszanőtt a kihullott haj.
A másik meg, hogy mivel én enyhe sampont használok, ami nem káros és nem szárítja ki a hajat, ezért nagyon sok kellett hozzá, hogy kimossam az olajat. Az átlag samponokból kevesebbel is kijött, viszont azok meg kiszárították rendesen a hajam végét, hiába használtam balzsamot.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Várok még tapasztalatokat.
Egyébként én is azt tapasztalom mintha jobban hullana a hajam,és mág szárazabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!