Hol kapható, Sunsilk sampon? Sunsilk göndör hajra, sötétzöld csomagolásban.
Figyelt kérdés
Göndör hajam van, és ez volt az egyetlen sampon eddig, ami tökéletes volt, és imádtam.Sajnos már nagyon rég óta nem látok sehol sem :( Tudnátok segíteni? Elsősorban Békéscsabán, Egerben, vagy Miskolcon látott e valaki, és ha igen, akkor hol, melyik üzletben?Sampon, Balzsam és hajvégápoló is érdekel.
köszönöm :)
2009. jún. 21. 21:58
1/5 A kérdező kommentje:
erre gondoltam. vagy a csomagolása változott meg?
2009. jún. 21. 22:06
2/5 anonim válasza:
Próbáltad már fodrászkellékesnél?Segíteni sajna konkrétan nem tudok,mivel én is "vadászok"rá.Régen minden nagyobb boltban lehetett kapni,de mára eltűntek a polcokról.Nagyon kár érte,mert én is szerettem.Találkoztam viszont egy 100forintos boltban vele,gondolom azért mert nem frissítik úgy az árút és még volt.Próbálok keresgélni helyette más márkát,de nem ugyanaz az eredmény.
3/5 A kérdező kommentje:
ááh..köszönöm:) ott még nem, de én is láttam pár hónapja Dm-ben, azt hiszem, és még fel is kiáltottam, hogy naháát!:) de sajnos nem vettem meg mert azelőtt vettem épp másfajtát :(
2009. jún. 21. 22:40
4/5 anonim válasza:
Nagyobb árukészletű helyeken:Tesco,Rossmann,Dm.
5/5 A kérdező kommentje:
Miskolcon találtam egy Coopban sampont,a Diósgyőri Gimnáziumtól nem messze :D:D:D!!!!!Összesen 2db volt..szóval még van egy a boltban...
2009. jún. 25. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!