Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullámos hajnál mennyire...

Hullámos hajnál mennyire fontos a hullámos/göndör hajra való sampon?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Közepesen hullámos hajam van, és érdekelne hogy a sima samponhoz képest kb mennyi pluszt nyújthat a speciálisan ilyen típusra való. Valahol a hullámos és göndör közt (inkább hullámos)lehetek, olyan 6 cm-ig egyenes, utána viszont becsavarodik, de legtöbbször úgy szárad meg hogy a hullám gyenge benne, és elég bénán néz ki, pedig direkt nem hajszárítózom.

Tudom h egyszerűbb lenne ha magam próbálnám ki, de annyi hülyeségre költöttem mostanában a pénzem, nem szeretnék ezzel is besülni. Érdekelne hogy van-e egyáltalán értelme ilyesmit venni, nektek volt olyan ami bejött?

2011. febr. 22. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Anno a Sunsilknek volt hullámos hajra való samponja (sötétzöld flakon), de most már nem találom sehol. Az jó volt, szerettem. Sok-sok kísérlet után rátaláltam az alverde samponokra, nem tartalmaz kőolajszármazékokat, ezért ezt használom, nekem bevált.
2011. febr. 23. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is olyasmi a hajam, mint neked. A szuper frizura titka nálunk: mindegy milyen sampon (én head 'n shoulderst használok, mert sajna korpásodok), utána törölközőszáraz hajra göndörítő hajhab (minél erősebb, annál jobb...én mindenfélét használok, nem vagyok márkahű), aztán diffúzorral (ugye ez az a széles tüskés izé, amit a hajszárítóra lehet csatolni) alulról megszárítani a hajat. A hullámok tökéletesek lesznek, nem szállnak,nem fogsz úgy kinézni, mint az északi boszorkány vagy egy szalmabáb. Szerintem a göndörítő sampon nem ér sokat...legalábbis én nem vettem észre tőle változást, ahogy az egyenesítőtől se estem hanyatt.
2011. febr. 23. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor egyelőre hagyom ezt. Hajhab ügyében meg körülnézek :)
2011. febr. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!