Hódmezővásárhelyiek! Ricinusolaj! Hol, mennyi, mennyiért?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok szerint hol a legolcsóbb és max. mennyit adnak ki? Az Andrássyn a pingvinben 30g:195 ft, a dominóban 30g:245ft. Olcsóbb valahol, vagy adnak ki többet?2012. ápr. 23. 21:59
1/6 anonim válasza:
Gyógyszertárakban 200 ft, de a mennyiséget nem tudom. Egy kis üvegcsében adják azt tudom
2/6 A kérdező kommentje:
Remélem nem gondolod majd azt, hogy bunkó vagyok, de amit válaszoltál a kérdésből már kiderült, 200ft-ért 30got adnak, ezt már kitapasztaltam. Arra vagyok kíváncsi, hogy adnak-e valahol többet, és ha igen mennyiért?
2012. ápr. 23. 22:50
3/6 anonim válasza:
Nem, többet semmiképp sem kaphatsz, mert ugyebár a ricinusolaj nem hajra lett kitalálva, tehát többet a szervezetedbe nem vihetsz bele. Többet nem sehol nem kapsz, én úgy szoktam venni, hogy egyből kettőt, így nem kell hamarabb venni. És nem voltál bunkó, bocsi az előbbi válaszomért.
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj! És nem teszik szóvá ha 2 üveggel kérsz? Hol szoktad venni?
2012. ápr. 23. 23:05
5/6 anonim válasza:
én 1 litert kaptam, kétliteres flakonban adták ki, és így elég drága volt, de egy évre el vagyok látva vele :)
6/6 A kérdező kommentje:
Melyikben?
2012. ápr. 24. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!