Mennyi ricinusolajhoz mennyi étolajat kevertek?
Figyelt kérdés
Ha nem étolajat, akkor mit kutyultok hozzá?
Tényleg fel kell melegíteni (ha igen, akkor már a keveréket?)?
Kimosás után használjátok a megszokott balzsamotokat?
2012. ápr. 16. 16:30
1/3 anonim válasza:
szerintem jó az étolaj, ha nincs otthon olívaolaj! merthogy én olívát szoktam. Nem tudom miért, az olíva olajat jó bőr-hajtáplálónak tartják és szerintem amiatt, illetve nem tudom, hogy a sima étolaj az miben különbözik tőle :) én nem szoktam felmelegíteni, csak simán összekeverem és ráteszem a hajamra(sőt valamikor még keverek hozzá tojássárgáját és így fóliázom be), fennhagyom 1-2 órát és utána megmosom samponnal, aztán teszek a végére pici balzsamot, de figyelek rá h azt már a tövére ne kenjem. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de a mennyiségek mi?
2012. ápr. 16. 19:43
3/3 anonim válasza:
én úgy szoktam h 2 evőkanál ricinus, 2 evőkanál olíva + 1 tojássárgája. de igazából a hajad hosszúságától függ. lehet többet-kevesebbet, nem árt neki úgyhogy nyugodtan nyomassad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!