A bronzosító és az önbarnító ugyanaz?
Szolárium krémeknél van ahol azt írják önbarnítót tartalmaz, van ahol azt, hogy bronzosítót? Van aki azt mondja, hogy a bronzosító az színt önmagában nem ad, mint az önbarnító. Ha valaki ért hozzá kérem segítsen!
Az Australian gold szolikrémekben szinte mindben bronzosító van.
Köszönöm előre is!
Ha nem akarsz narancssárga lenni akkor ne "fújósat" csináltass. Az az UV mentes barnítás. Kb. 2 napig szép, ha úgy normálisan fürdesz, foltokban kopik, mintha májfoltos lennél.
A bronzosító arra jó, hogy szebb színt ad a szoláriumozás után, nem lesz olyan szolis narancssárga színed, hanem valóban szép bronzos bőrt kapsz, mintha tengerparton barnultál volna.
Az önbarnító úgy működik a szoláriumkrémekben, mint a testápolókban. A szoli is barnít plusz ezen kívül aktiválódik az önbarnító. Ennél azonban fennáll a veszély, hogy foltos leszel tőle, ugyanúgy, mint mondjuk az önbarnítós testápolóktól. Bár én szoliban dolgoztam, sokmindenkit kérdeztem, hogy nem lettek-e foltosak az önbarnítós krémtől, és ők azt mondták, hogy nem lettek, nagyon szép színük lett (ezt alá írom, tényleg szép barnák voltak).
Én azt ajánlom, hogy először a bronzosítós krémeket próbáld, később, mikor már jó barna leszel esetleg megpróbálkozhatsz az önbarnítóssal. Arra mindig ügyelj, hogy a kikészített papírtörlővel töröld meg alaposan a kezed, miután kenekedtél (ez főleg az önbarnítósnál fontos), nehogy foltosak legyenek az ujjközeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!