Aki használta/ja a VERMIX szárítókeveréket, segítene?
Sziasztok! Pár kérdést szeretnék megtudakolni tőletek a Vermixxel kapcsolatban, remélem tudtok válaszolni!
1, Elmulasztotta a pattanásaidat?
2, A miteszereid ellen is használtak?
3, A rossmannban lehet kapni?
4, Mennyiért vetted?
4, Milyen bőrtípusod van? nem szárította ki nagyon?
5, Kb. mennyi idő után látszott az eredmény?
6, Ápoltad mellette valami mással a bőröd?
Előe is köszi a válaszokat!
Szia!
1, Folyamatosan szépül az arcom, tüntetett is el pattanásokat, de folyamatosan halványítja is őket.
2, Igen, volt egy viszonylag nagy a szemem alatt és teljesen eltüntette.
3, Tudtommal csak a DM-ben lehet kapni és 1-2 kisebb boltban, meg netről lehet rendelni.
4, 1500Ft.
5, Nekem egyáltalán nem szárítja ki, nem is használok mellette mást.
6, Hát szerintem 1-2 nap alatt lehet már látni a változást. De folyamatosan kell használni és türelmesnek kell lenni. Én kb. 1hónapja használom és sokat javult az arcom.
7, Nem használok mellette semmit. Reggel citromfű szappannal mosakszok és ennyi.
Szívesen:)
Jéé, tényleg két négyes lett, de gáz már számolni sem tudok:D
Nagyon köszönöm a választ!
Köszönöööm!
Azt megtudná még valamelyikőtök mondani, hogy a Dm-en belül hol keressem? (gyógynövényes cuccok, vagy ott a többi pattanástalanítós dolognál...) csak, mert jártam már úgy, hogy a "nagyon kedves" eladó hölgyek sem tudták megmondani egy-két terméknek a helyét az üzletben...
Csak dicsérni tudnám én is ...:)
a bőr gyógyász írta krém után ,ez a másik legjobban ható (legalábbis nálam.. ):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!