Valaki próbálta már közületek a Balmain póthajat?
A balmain haj ázsiai hajból van, azért tartós. Nem igaz hogy az ázsiai belegabalyodik a sajátodba, csak akkor ha kevert szálirányos.
Ha széttöredezne a vége és visszamennél a szalonba azt mondanák hogy nem volt professzionálisan ápolva. Ha érvényes garanciát akarsz akkor kb hetente be kell járnod "kontrollra" meg tőlük kell ápolószereket venned.
Egy esküvőre egy csatos szett (vagy inkább kettő, mivel ezek elég kevés hajból készülnek) is bőven elég. Kár tartósan belehegesztetni egy napért.
Az ázsiai haj a legerősebb az összes közül. Az európait túlértékelik.
Ettől sokkal jobbat tudok! A kevert szálas haj...
Indiai+mű nem kell félni szép fényes és puha. nekem ez vált be. itt vettem: norinaszepe (pont) eliveport (pont) com
Nekem fél éve van fenn Balmain és teljes mértékben elégedett vagyok vele,nem töredezik beleolvad saját hajamba észre se lehet venni h nem az enyém.:) ha eg napról van szó akkor árát tekintve nem a legjobb de a legjobb minőségű!:) most akarok még venni a hajamhoz hogy még dúsabb legyen de a szinemben(L10) nem találok sehol:(
Mindenesetre ajánlani tudom,a műhajszálról meg annyit h nekem is volt gubancolodott és vasalni nem lehet....te döntésed;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!