Nektek milyen sampon jött be?
Figyelt kérdés
Amitől nem is zsírosodott a hajatok, nem is volt száraz?2012. ápr. 22. 12:06
1/7 anonim válasza:
Head & sholders,meg az Avonos. De az Avonos hosszú távon használva nekem szárítja a hajam.
2/7 anonim válasza:
Borzasztó zsíros a hajtövem, a citromos Head & Shoulders vált be leginkább erre a problémára. Az összes többi samponnál azt érzem és látom is, hogy nem tisztítja meg rendesen a fejbőröm. A hajam végét viszont nagyon szárítja, azt balzsammal kezelem meg mindenféle hajvégápolóval, de nem sok eredménnyel, mert másnap újra sprőd lesz. Ha erre van valakinek tippje, szívesen fogadnám...
3/7 anonim válasza:
l'oreal, és mellé szintén l'oreal festett szőkéknek való balzsama:D amúgy természetes barna hajam van, de esküszöm ez a balzsam a legjobb, mert több ápolót raknak bele mint a normálba:)
4/7 anonim válasza:
Wu2 Normál és zsíros hajra. Sokat próbáltam már mindenféle problémára, de egyik sem az igazi, mindnek volt valami buktatója. wu2 nem csinál semmi különlegeset, arra van nekem a ricinus és a hajápolótej, a sampon számomra akkor jó, ha tisztít, mást nem kell tudnia.
6/7 anonim válasza:
Nekem a baba citromleves és 2in1 minden hajtípusra való sampon, illetve a head&schoulders sensitive vált be. Ezektől normál a hajam, nem zsírosodik gyorsan, nem korpás, nem is szárítja annyira.
A hajhosszamat kissé szárítja a cirtomleves baba és a head&schoulders, de mivel utána használok balzsamot és pakolást egyáltalán nem vészes a helyzet. :)
7/7 anonim válasza:
Head & Shoulders vált be,mondjuk nekem a niveás meg hasonlókkal az volt a bajom,hogy korpás volt a hajtövem.
[link] ezt pl szeretem,szép puha lett a hajam,csakhát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!