Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Például fodrászok, vagy...

Például fodrászok, vagy lányok hogyan csináljátok, hogy a haj dús és fényes marad, úgy is ha naponta ki van téve hajsütővasnak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogyan véditek a hajatokat, vagy mivel dúsítjátok? Nem hajmeghosszabbításra gondolok..

2012. ápr. 21. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha dúsításról van szó, ha már adott frizura van és nem a hajvágással akarod dúsabbá tenni: most láttam olyat h vki a fedő hajtincsek alá kreppelt... vagy ugye tupírozás... beszárítással...

Am az én hajamnak az Elseve tükörfény ideális olyan kis fényes lesz tőle, könnyen fésülhető és nem nehezíti.

2012. ápr. 21. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Én dúsítani úgy szoktam, hogy hajmosás után picit rászárítok a hajamra, ilyenkor mindig le van hajtva a fejem. Így a hajtő megemelkedik. Nekem így 3-4 napig simán jó, nem lapul le, ha mégis, akkor megint lehajtom a fejem, átfésülöm a hajam majd hátradobom és csak ritka fogú fésűvel megigazgatom a hajam.

Fényes pedig ecetes vizes öblítéstől lesz a hajam. :)

2012. ápr. 21. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos én már éve használok hajvasalót, az utóbbi évben ritkábban..És eléggé elvékonyodott a hajam. Próbáltam a ricinusolajat, és hamarabb is nő a hajam, valamint azóta dúsabb, és jobb tartású is lett.
2012. ápr. 21. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

hővédő sprayt már próbáltál? gama hővédőspray sztem jó, meg a narancssárga flakonú subrina, amiket fodrászkellékesben lehet venni olyan 1000-1500ft-ért. avgy hajpakolások...annyi minden lehetőség van..ha pedig el van a hajad vékonyiodva, irány a fodrász.... gondolom el is töredezett a vége...és a hajad egyre csak fejjebb fog törni, ha nem csinálsz vele vmit...

20l

2012. ápr. 21. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemrég volt kivágva a hajamból 3-4 cm, de nem tudom, a fodrász mennyit tudna segíteni azon, hogy a hajam elvékonyodott. Kiengedve szép a tartása és dús is, de ha összefogom, látványosan vékonyabb, mint régebb.. És használtam hővédőt is (Yellow hajvédő ill. egyenesítő)
2012. ápr. 21. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Dússág:tupír,krepp,beszárítás,formázás,

Fényesség:hajolaj/hajfény..

2012. ápr. 22. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!