Például fodrászok, vagy lányok hogyan csináljátok, hogy a haj dús és fényes marad, úgy is ha naponta ki van téve hajsütővasnak?
Ha dúsításról van szó, ha már adott frizura van és nem a hajvágással akarod dúsabbá tenni: most láttam olyat h vki a fedő hajtincsek alá kreppelt... vagy ugye tupírozás... beszárítással...
Am az én hajamnak az Elseve tükörfény ideális olyan kis fényes lesz tőle, könnyen fésülhető és nem nehezíti.
Én dúsítani úgy szoktam, hogy hajmosás után picit rászárítok a hajamra, ilyenkor mindig le van hajtva a fejem. Így a hajtő megemelkedik. Nekem így 3-4 napig simán jó, nem lapul le, ha mégis, akkor megint lehajtom a fejem, átfésülöm a hajam majd hátradobom és csak ritka fogú fésűvel megigazgatom a hajam.
Fényes pedig ecetes vizes öblítéstől lesz a hajam. :)
hővédő sprayt már próbáltál? gama hővédőspray sztem jó, meg a narancssárga flakonú subrina, amiket fodrászkellékesben lehet venni olyan 1000-1500ft-ért. avgy hajpakolások...annyi minden lehetőség van..ha pedig el van a hajad vékonyiodva, irány a fodrász.... gondolom el is töredezett a vége...és a hajad egyre csak fejjebb fog törni, ha nem csinálsz vele vmit...
20l
Dússág:tupír,krepp,beszárítás,formázás,
Fényesség:hajolaj/hajfény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!