Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert piros es viszket a...

Miert piros es viszket a bikini vonalam?

Figyelt kérdés
4 evvel ez elott borotvaltam le eloszor es az ota gyakran vissza ter a pirossag es visszketes.Mar sok gyogyszertari kenocsot hasznaltam de csak ideiglenesem szunik meg a panaszom.Szerintetek mit kellene hasznalni amitol elmulik.
2009. jún. 21. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Szerinted hány bőrgyógyász olvassa ezt az oldalt? Nem lenne egyszerűbb és gyorsabb tőle vagy a patikustól kérdezni?

Ja, gondolom nem, mert itt legalább anonim maradhatsz... Megsúgok valamit: a bőrgyógyász és a patikus is azért van, hogy segítsen, nem azért hogy lenézzen! Mikor jut el az agyatokig?

2009. jún. 21. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne borotváld hanem gyantázd. Aztán kend be valami bőrnyugtató krémmel. Borotvától nekem is ilyen tünetek voltak mindig.
2009. jún. 21. 02:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elso hozzaszolonak.....Orulok hogy enyire jok a tapasztalataid hogy neked siman bejott amit az orvos ajanlot vagy ,gyogyszeresz. Ugylatszik en nem vagyok enyire szerencses.Azert koszi a tanacsot.....
2009. jún. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!