Ha könnyen zsírosodik a hajam akkor ritkán vagy sűrűn kell mosni?
Az a helyzet hogy már egy pár hónapja direkt rikán mosom, hetente 2x, és a mosás utáni 3. napon már úgy nézik ki mint akinek a fejére kentek egy kiló disznózsírt.
Ahogy utánaolvastam neten, több helyen azt mondják hogy sűrűn kell mosni, és hogy ez nem árt, mint például itt:
vagy itt:
De van ahol az ellenkezőjét írják, és többen is állítják az ellenkezőjét.
Olyanok írjanak már akinek van személyes tapasztalata. Kinek mi vált be?
Ez mnd szép és jó, csak az a gond hogy olyanról még nem nagyon hallottam aki "kitologatta" a hajmosásokat és elmúlt neki.
Csak olyanról hallottam mint ti, vagy akár én, hogy próbálkoznak. :)
Valaki aki már megoldotta ezt a problémáját? :)
Bocsi az offért! Az utolsó válaszolót kérdezném, hogy melyik DM-ben sikerült Balea száraz sampont találni? Én BP-n néztem egy párban, de nem találtam.:( Most ezt a Frottee-t használom, ami katasztrófa, és több, mint 1000 Ft.
Kérdező, lehet kapni un. kímélő samponokat, amik akár mindennapos hajmosásra valók (gondolom, kevesebb vegyszer van bennük). Én is mosnám 2 naponta, de a meló miatt nincs időm heti 2-nél többre, ezért érdekelne ennyire ez a szárazsampon.
ma 11:14 "Valaki aki már megoldotta ezt a problémáját?"
Jelen!
11:12 Egész meglepőket fogok írni :)
Nem túl sűrűn mosok hajat (kb. másfél hetente).
Olyan sampont és balzsamot használok, ami tényleg jó.
Eszem a szükséges vitaminokat.
Hosszú hajam van, ami régebben zsírosodott. Mostanában nem jellemző. Kb. egy hete mostam meg, és egész jó állapotban van, jó a tapintása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!