Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használjak, hogy lágyabb...

Mit használjak, hogy lágyabb legyen a hajam?

Figyelt kérdés
Nagyon erős szálú, vastag, göndör hajam van. Hajmosás előtt vagy után, akármit teszek rá, másnapra mindig kiszárad. Az egyenesítésről már nem is álmodok, de ha tudnátok olyasmit mondani, amitől hullámos lesz, akkor azt is nagyon megköszönném.

2012. ápr. 19. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajbalzsamot,hajpakolást próbáltad már?
2012. ápr. 19. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azokon már túl vagyok.
2012. ápr. 19. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:

" Nekem is hasonló problémám volt. Elkezdtem diófalevélteával öblíteni a hajamat és olyan szép selymes, fényes lett tőle, és a hajvégeim rendbe jöttek. Ráadásul nem is kellett olyan sűrűn hajat mosnom. DM-be találsz teafüvet, de ne filtereset vegyél. Forrald fel a vizet gázon, majd fém használata nélkül tegyél egy kiöntőbe teafüvet, majd forrázd le (fontos, hogy a fűre öntsd a forró vizet és ne csak belerakd a forró vízbe). Addig menj el hajat mosni, balzsamozz, és mire végzel ki is hűlt a tea (ne forrón öntsd a hajadra :)), és már öntheted is a hajadra. Csavard be törölközőbe és egy fél óra múlva mosd le vízzel. :)

Nekem bevált! :)"

Egy másik kérdésben találtam,lehet jó ötlet neked is!

2012. ápr. 19. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

olyan balzsamok jók lehetnek amiben olaj van

esetleg próbálj ki fújós balzsamot, azzal akármikor befújhatod a hajad

2012. ápr. 19. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!