Milyen hajfestéket használjak ami biztos hogy befogja a hajam?
Figyelt kérdés
Úgy két éve festem a hajam, elsőre pár alkalommal befogta a hajfesték, mára már viszont szinte bármilyen színűre festem sötét színe lesz, és a vöröses árnyalatot sem tudom kiszedni belőle, mert napon ilyen padlizsán színű fénye van.
Most kikopott a hajam, olyan középbarnának mondanám, semmi képen sem sötétbarna.
Köszi előre is a válaszokat!
2012. ápr. 8. 13:38
1/1 anonim válasza:
Attól függ milyet akarsz. Ha igazi sötétbarnát, akkor az nehéz lesz, mert a csokoládébarnában is vann vöröses pigment.
Igaziból hamvas árnyalat kellene, de sötétből ilyen nincs is nagyon. Pl. 2.1 vagy 3.1 azaz hamvas sötétbarna vagy hamvas középbarna. De én feketére színeztem novemberben és elfedte a vöröses színt, persze 4 hónap alatt szépen lassan kikopott, de sokáig hamvas sötétbarnának tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!