Hogyan szedjem ki a hajamból a vörös árnyalatot?
Figyelt kérdés
Ha megvilágítja a hajamat a fény, olyan mintha vörös lenne.. Tegnap vettem egy árnyalattal sötétebb barnát mint amilyen most a hajam színe (most is barna, csak elég vöröses.. :S) de ha lefestem szerintem tuti hogy fényben vörösnek fog tűnni.. mit csináljak hogy legalább halványítsam a vöröset a hajamban? szőkíteni nem akarom.. (festve van a hajam).. Van erre valami ami nem annyira káros?2012. ápr. 17. 11:05
1/1 anonim válasza:
Ne üzletben vásárolj hajfestéket hanem fodrászkellékesnél és mondd hogy natúr árnyalatot szeretnél. Azoknak nincs vöröses fényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!