Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jelenleg vörös-vörösesbarna a...

Jelenleg vörös-vörösesbarna a hajam (hajszínezős, eredetileg középbarna). Már kopik ki a színező. Most vagy vöröset, vagy vmilyen barna árnyalatot szeretnék. Akkor is színezhetem, ha az előző még nem ment ki teljesen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan színezheted szerintem, de lehet, hogy a vörös kicsit át fog ütni. Legalábbis festéknél így szokott lenni. Nekem is vörösesbarnáról lett barnára festve és fényben van egy kis vöröses csillogása. Kérdés, hogy a színezőnél ez hogy hat...

20L

2011. jan. 18. 06:12
 2/3 anonim ***** válasza:

na haragudj, hogy utólag kérdezek bele, de nagyon fontos lenne. milyen hajszínezőt vettél?(mármint mennyi idő alatt kellett kikopnia?)mennyi idő alatt kopott ki? és milyen márkát választottál?

nagyon sokat segítenél. köszönöm szépen!

2011. aug. 10. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:

elvileg 6 hét alatt kellett vna kikopnia, dehát ez sose igaz :S garniere, vagy néha palette-t szoktam használni

legutóbb kallost is kipróbáltam, a rézvörös szőkét, de nem igazán világosított, pedig oxit is kevertem hozzá...ennél sokkal világosabbat szeretnék :S valahogy a végei sötétek, és sehogyse akar kivilágosodni

2011. aug. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!