Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » FEkete hajból 12%-os oxival,...

FEkete hajból 12%-os oxival, majd barna hajfestékkel középbarna haj? FONTOS!

Figyelt kérdés
fekete festett hajam van,ha azt 12%os oxival(samponhoz keverve) kivilágositom,majd barna festékkel befestemaz úgy akkor barna lesz?
2011. máj. 26. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem ne csináld:( enmvagyok fodrász csak tapasztalatbol mondom. nekemis fekete hajam volt ki akartamirtani és ugycsináltam h egyre fokozatosaban világositottam..értem ezalatt hogy kövi hajfestésnél fesd be barnára.....sötétre mondjuk vagy kakaó színűre...akármi és mindig ugyanoanra egy ideig...én kb fél év mulva elmentem fodrászhoz, jol megritkittattama hajam és a fekete már nemis látszott:D mostis középbarnával festem ennek is ien sötétbarnás hatéása van de nem fekete:) egyik bnőm meg leszivatta ugy ahogy akarod most és vállig letört neki a szép hosszú haja annyira kárositotta az oxi:(
2011. máj. 26. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
OTTHON NE!!! Foltos lesz, ez 100%! Sok olyan fodrász van aki hiába fodrász de még neki is nehézkes leszedni a feketét! Plusz még ha otthon festenéd barnára gondolom vennél egy természetes színt amit szőkített hajra NEM rakhatsz, mert bezöldül. Szőkített hajra csakis divatszínt festhetsz (értsd: arany, mokka, gesztenye, mahagoni, hamvas stb) amiben van valamilyen árnyalat! és az se mindegy hogy milyen színmélységű festéket veszel, mert kevés az esélye hogy olyan színt elérj vele, amilyen a dobozon van... Plusz hamar lefogja dobni a hajad, érdemes lenne előpigmentálni, az pedig a fodrásznál a legjobb ár szempontjából is, feleslegesen vennél annyi doboz festéket. DE NE OTTHON kérlek! Elrontanád, és idegességedben visszafestenéd feketére, vagy még plusz kétszer leszőkíteni a foltokat stbket...
2011. máj. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!