Meg lehet valahogy oldani, hogy ne fájjon? (lent)
Figyelt kérdés
nem szeretem "ott" a szőrt,ki akarom szedni,de nem akarom gyantázni.Borotvával már próbáltam,az sem jó,mert másnapra visszanő,ki is pattog a bőröm és még rondább lesz.
Valaki tud erre valamit?Normális válaszokat kérek
2012. ápr. 16. 18:42
1/2 anonim válasza:
Menj el lézeres szőrtelenítésre. Drága egy kicsit, de megéri. :)
2/2 anonim válasza:
Szia! Ezzel én is sokat küszködtem. Én is nagyon féltem attól, hogy hú gyanta az fáj meg minden. Aztán elmentünk nyaralni 3 hétre mondom csak nem fogok minden másnap borotválkozni... így kigyantáztam a bikinivonalam... az első alkalom gyalázatosan fájt. Aztán megcsináltam másodszor, harmadszor és a többi és a többi... és valahogy mindig egyre nagyobb részt gyantáztam... na most a vége az lett, hogy ma már az egész dombom gyantázom... ha semmiképpen nem akarod ne csináld, de igazából 1-2 alkalom után nem olyan vészes... ha mégis emellett döntesz ajánlom neked, hogy ne ilyen lehúzós hideg gyantacsíkot vegyél hanem rendesen meleg gyantával csináld... 1 százszor szebben kiszedi+ fele annyira fáj. Vagy ha úgy van az első párat csináltasd kozmetikusnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!