Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg lehet azt valahogy oldani...

Meg lehet azt valahogy oldani hogy a kiszedett szemöldök ne nőjön vissza soha? Ki lehet égetni a szőrszálat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ki ne égesd XD, egyszer egyik osztálytársam (srác) leborotválta magának az egészet XD

Am a gyanta jó,1-2 hétig nem nő vissza,amúgy véglegesről én mg nem hallottam

2009. máj. 25. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak végleges szőrtelenítési módszerek, egyes kozmetikákban végeznek ilyet, nyilván olyan is van köztük, ami alkalmazható szemöldökre. Házilagos módszerekkel, pláne égetéssel ne próbálkozz, ha nem akarsz csúnya hegeket a szemed fölött. Annál még egy bozontos szemöldök is esztétikusabb.
2009. máj. 25. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lézeres végleges megoldás
2009. máj. 25. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Lézeres szőrtelenítés:

A lézerkészülék fénynyalábokat bocsát ki a bőrre irányítva anélkül, hogy bármiféle káros hatása lenne a szövetekre. A melanin, a szervezet festékanyaga azonban elnyeli az energiát, így a melanin pigmentet tartalmazó sejteket elpusztítja. A szőrtüsző aljában lévő melaninra hatva, elpusztítja azokat, így az aktív fázisban lévő szőrtüszők megsemmisülnek, belőlük többé nem nő ki szőr. Vannak azonban "alvó fázisú" szőrtüszők is, melyek aktivizálódnak, így újabb szőrnövekedés kezdődik, de ez a szőr már ritkább és vékonyabb.

Kellő számban és időben megismételve az eljárást, a szőrtüszők egy idő után elfogynak, többé nem nő ki szőr. Előbb-utóbb elfelejtheti a borotválást, gyantázást és benőtt szőrtüszők sem lesznek csak sima, selymes bőr.

Csak sötét árnyalatú szőrzetet lehet eredményesen kezelni.

A világos vörös, szőke és ősz szőrszálakra nem hat az eljárás, mert azokban nincs festékanyag. A kezelések között 6-8 hétnek kell eltelni, mert csak az aktív, vagyis növő fázisban lévő szőrre hat a kezelés. Az "alvó fázisú" szőrtüszők pigmentje ugyanis nem érintkezik a szőrtüsző mátrixával. A végleges eredmény eléréséhez tehát még mindig egy kis idő kell. Általában 6-8 alkalom, de ez függ az egyéni szőrgenerációk mennyiségétől, minőségétől és a hormonháztartástól.

Tapasztalatunk alapján megállapítható, hogy az általánosan is szőrrel borított felületeken kevesebb kezelés szükséges, mint a hormonális okok miatt kialakult, nem kívánatos helyen előforduló és mennyiségű szőr végleges eltávolításához.

Bármely testfelületen végezhető a szőrtelenítés és teljesen ártalmatlan, fájdalmatlan.

Mindenki kezelhető, érzékeny vagy alapvetően kreol bőrtípusúak is.

A kezelendő bőrfelületen csak legalább 0,1mm hosszúak legyenek a szőrszálak.

A kezelések előtt négy héttel már nem szabad napozni vagy szoláriumozni!

2009. máj. 25. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
1. vagyok. A lézeresre én is gondoltam,de h oldják meg,hogy olyan szép ívesen ne nőjjön vissza?Letakarják vagy mi?
2009. máj. 25. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még 17 évesen kezdtem szedni a szemöldökömet. Szépen megrajzoltam a vonalát, és utána mindig csak az újonnan kinövő szálakat szedegettem ki. Hatásos volt, mert szerintem már 2-3 éve nem kellett szednem, úgyhogy ez már végleges. :)
2009. máj. 25. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Ja, és most vagyok 30. :)

/Előző/

2009. máj. 25. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám járt úgy nagyon-nagyon régen fiatalkorában, hogy elment kozmetikushoz gyantáztatni a szemöldökét, és olyan forróra sikeredett a gyanta, hogy szabályosan kiégette neki a szőrtüszőket, és SOHA többet nem kellett szednie, megmaradt a szép ív. a mai napig olyan neki. csak érdekességképpen írtam le ezt, senki ne kísérletezzen ezzel, mert term. veszélyes is lehet.
2009. máj. 25. 23:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én is 17 vagyok, remélem 3év múlva nekem is így marad:)
2009. máj. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!