Ha este a száraz hajamat felcsavarom szivacsos hajcsavaróra és úgy alszom, akkor reggelre milyen lesz a hajam?
Sokat kísérleteztem vele, de ha nedves hajam csavartam fel, akkor nagyon összeugrott reggelre és bénán néztem ki. Ha száraz hajamat csavarom fel, akkor milyen lesz kb. a hajam reggelre? Tekintve, hogy kb. 9 órán át fel van csavarva.
És hogy jobb felcsavarni, hogy a hajvéghez teszem a hajvacsarót és felcsavarom, vagy a hajtőhöz rakjam és a hajat csavarom rá?
Ilyen a hajcsavaróm:
[link] .
Szia kedves!
A minap nézegettem neten ezekrôl a hajcsavarókról.Igaz még nem próbáltam de tervbe van:)
Nézd csak:angolul beszél a lány de megmutatja hogyan csavard fel, és azt is, hogy milyen eredményt kapsz:)
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_929815..
remélem neked is segít ez a videó
♥
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
A link is nagyon jó és ahogy nézem a csajszinak is száraz volt a haja. Neki egyébként nagyon jól sikerült, remélem nekem is jó lesz majd!
örÜlök, hogy tetszett:D
Sok sikert akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!