Szőke hajúak, nektek vörösítette a ricinus a hajatokat?
Figyelt kérdés
Szeretném használni, de félek, hogy besárgul vagy vörösödik a hajam tőle:S Tapasztalt valaki ilyet vagy nyugodtan használhatom festett szőke hajra is?:)2012. ápr. 15. 13:37
1/7 anonim válasza:
Szia, én már évek óta használok ricinus olajat pakolásnak, nagyon szépen rendbe rakta a hajamat. Az égvilágon semmit nem változtatott a szőke (festett) hajamon.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Akkor mindenképpen kipróbálom. Csak azért féltem tőle, mert nekem amúgy is könnyen besárgul a hajam :/
2012. ápr. 15. 13:56
3/7 anonim válasza:
Szia, szerintem neked nem a hajaddal van a gond, hanem a festék minőségével. Nekem is volt festve a hajam rosszabb minőségű festékkel és nagyon hamar sárgult. Egy normális, jó fodrász biztos tud tanácsot adni. Két festés között pedig érdemes hamvasító sampont használni, sokat segít.
4/7 A kérdező kommentje:
Fodrásszal festetem minden hónapban, Selective termékeket használ úgyh. szerintem nem a festék minőségével van gond:S
2012. ápr. 15. 15:52
5/7 A kérdező kommentje:
A hamvasító sampon úgyis jó ha utána rakok pakolást a hajamra? Nem szedi le a "színt" a pakolás?
2012. ápr. 15. 15:53
6/7 anonim válasza:
A ricinusos pakolást mindenképp samponnal kell lemosni, szóval ha azt kétszer lemosod hamvasítóval, teljesen jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, bocsi voltam pontos, most egyéb sima hajpakolásokra gondoltam nem a ricire:) Szóval ha samponozok és utána rakok még rá.
2012. ápr. 15. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!