Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy valaki 13 évesen szoláriumozik?

Figyelt kérdés
A mostohatesómról van szó,de igazság szerint lehet hogy én mutattam neki rossz példát mert én is most kezdtem járni,de én már 18 vagyok.szerintem felesleges már ilyen fiatalon tönkretennie a bőrét,meg azt sem értem a szoliba a csaj hh nem szól rá semmit,hisz ha úgy vesszük még kislány nem?
2012. ápr. 14. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
a nap ugyanúgy rongál, mint a szoli, akkor miért ne?
2012. ápr. 14. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:

A szoláriumos csaj meg azért nem szól rá, vagy küldi el a retkesbüdöspitsába, mert neki az is bevétel...

Lásd például kocsmában, hogy mennyi 18 éven alulinak adnak piát és cigit. Na, hát ez a több bevétel miatt kell.

2012. ápr. 14. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
azt mondom, hogy nem ismerem a kiscsajt, nem a rokonom, nem az én bajom, tehát úgy kell neki, ha később problémái lesznek. persze még időben le tudod állítani, ha felvilágosítod, csak ugye ez azzal jár, hogy azt kell mondanod neki, hogy te sem fogsz járni szoliba :P
2012. ápr. 14. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha az én kislányom járna 13 évesen biztos nem engedném. Egyébként én is járok de nem 13 éves korom óta.. 18/L
2012. ápr. 14. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Most az egészségügyi dolgokat leszámítva mégis mi a fsznak neki a szoli?
2012. ápr. 14. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem azért de elítélem valamelyest azokat a nőket akik szoláriumoznak mármint nem az egész nőt csak ezt a külső szépítkezős világképüket , én fiú vagyok sosem voltam szoláriumban azt mégis nyáron lebarnulok ősszel megvan télre elmegy és tavasz vége felé megint alakul , aki meg télen is barna az nem esztétikus , legalábbis nem a mérsékelt éghajlati övezetben.

De ha már mégis minimum 16 éves legyen de inkább 18. 13 évesen szoláriumozni már vicc kategória.

2012. ápr. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!