Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes szőkítő módszerek?

Természetes szőkítő módszerek?

Figyelt kérdés
Tudna valaki ajánlani? Nemszeretnék festékezni így is elég strapált a hajam.. Valami olyan házipraktikára lennék kívácsi ami kiszőkíti a hajam, létezik olyan? :S
2012. ápr. 14. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Van természetes módszer a haj szőkítésére, de ettől nem lesz szőke a hajad. Jó esetben néhány árnyalatot világosít rajta. :)

Ehhez jó megoldás a citromleves (valódi citrom frisen facsart leve+víz), az ecetes öblítővíz vagy a méz.

A citrom vagy ecetes vizes öblítésnél én úgy szoktam, hogy 1-2 evőkanálnyi citromléhez vagy 10%-os ecethez öntök kb. 2,5 dl vizet, ezt beleöntöm a permetezős flakonomba és miután kimostam a hajamból a pakolást, ezzel fújom át a hajam. Persze lehet önteni is. :D

2012. ápr. 14. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Kamilla teával is öblítheted, ill. nyáron testápolót kensz rá, fésűvel szétoszlatod, és sütteted a nappal, majd megmosod. Az utóbbi melíros hatású.
2012. ápr. 14. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:
És csak citrom jó? pl narancs nem?
2012. ápr. 14. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
De ha barna a hajad sose lesz így belőle szőke.. mint ahogy vörösből sem lesz és feketéből sem! Ez arra jó ha valaki alapból szőke és szeretne árnyaltabb,élénkebb színt! persze lenövésre sem jó,ezt ugye nem is kell mondanom:)
2012. ápr. 14. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt a testápolóst még nem is hallottam, érdekes, köszi, hogy leírtad.
2012. ápr. 14. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Testápolót szivi! Én próbáltam és sokan dicsérték, de tényleg csak eleve világos hajon lehet.
2012. ápr. 15. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!