Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet ez a búb-szerű dolog...

Mi lehet ez a búb-szerű dolog az arcomon, és mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Az arcomon alakultak ki ilyen nagyobb, búb-szerű képződmények. Olyan, mintha a bőröm alatt lenne valami szilárd valami beültetve. Nem lehet kinyomni, illetve ha sokáig nyomogatom, akkor pár csepp valami kijön belőle, de igazából csak bepirosodik és nagyobb lesz. Ha békén hagyom, akkor nem történik vele semmi, de nem is tűnik el, állandó helyen mindig ott van. Kicsit nagyobb mint egy pattanás, és elég sok van belőle, de csak egy bizonyos helyen.

Voltam vele bőrgyógyásznál, adott valami hormon-akármis gyógyszert. Az szépen eltüntette a pattanásokat ,de ezekkel a búbokkal semmit nem tudott kezdeni.

A kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, mi is ez tulajdonképpen és hogyan lehetne kezelni, enyhíteni rajta? Előre is köszönöm.

2012. ápr. 13. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
az sztem pattanás, néha nekem is szokott lenni. és piszkosul fáj, ha megpróbálom kinyomni. kenj rá valami szárító cuccot, pl fehér fogkrémet v alkoholt.
2012. ápr. 13. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogyha a bőrgyógyász nem tudott vele mit kezdeni, itt fog tudni bárki???? Keress másik orvost, aki meg is nézi, és nem csak egy kb leírás alapján kell, hogy diagnózist mondjon.
2012. ápr. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!