Hogy lehet elkerülni, hogy elaludjam a hajam?
Mindig elalszom, és olyan gáz, hogy egyik oldalt lelapul másik oldalt, meg mintha felállítottam volna a nyakamnál ...
Azt már mondták, hogy fogjam össze, de úgy meg nem tudok aludni, mert zavar.
Nekem is hasonló problémám van.
Én vasalom a hajam. Este hajat mosok (reggel már nem lenne annyi időm), reggel kivasalom és egész nap tök szuper. Nem mondom, hogy szögegyenes, mert sosem vasalom szögenyes, csak természetes hatású lesz. De azt tartja egész nap. Még az sem gáz, hogy zuhanyzásnál összefogom és felcsatolom a hajam. De ha kiengeded hajjal alszok akkor reggelre a vége behullámosodik, össze-vissza áll, nagyon csúnya.
Régebben én sem tudtam összefogott hajjal aludni, de mára már megtanultam. Érdekes, ha összefogom a hajamat hajgumival a tarkómnál és úgy alszom, reggel ugyanúgy egyenes, mintha akkor vasaltam volna ki. Persze a hajgumival vigyázni kell, most sajnos szoros hajgumim volt és megmaradt a hajamban a nyoma, de ma vettem 2 puha hajgumit, hátha ennek kevésbé marad meg a nyoma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!