Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet elkerülni, hogy...

Hogy lehet elkerülni, hogy elaludjam a hajam?

Figyelt kérdés

Mindig elalszom, és olyan gáz, hogy egyik oldalt lelapul másik oldalt, meg mintha felállítottam volna a nyakamnál ...

Azt már mondták, hogy fogjam össze, de úgy meg nem tudok aludni, mert zavar.

2012. ápr. 12. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aludj állva, mint a lovak.
2012. ápr. 12. 11:21
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
Cseréld le a párnádat/matracodat. Túl sokat forgolódsz, mert nem alszol kényelmesen - emiatt alszod el a hajad. Amúgy se egészséges sokat forgolódni alvás közben...
2012. ápr. 12. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy fogd össze, vagy reggel mosd meg (vagy akár csak vizezd) és akkor lődd be. bár ez ugye időigényes feladat.
2012. ápr. 12. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én éppen ezért öblitem le, majd szárítom meg minden reggel
2012. ápr. 12. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémám van.

Én vasalom a hajam. Este hajat mosok (reggel már nem lenne annyi időm), reggel kivasalom és egész nap tök szuper. Nem mondom, hogy szögegyenes, mert sosem vasalom szögenyes, csak természetes hatású lesz. De azt tartja egész nap. Még az sem gáz, hogy zuhanyzásnál összefogom és felcsatolom a hajam. De ha kiengeded hajjal alszok akkor reggelre a vége behullámosodik, össze-vissza áll, nagyon csúnya.

Régebben én sem tudtam összefogott hajjal aludni, de mára már megtanultam. Érdekes, ha összefogom a hajamat hajgumival a tarkómnál és úgy alszom, reggel ugyanúgy egyenes, mintha akkor vasaltam volna ki. Persze a hajgumival vigyázni kell, most sajnos szoros hajgumim volt és megmaradt a hajamban a nyoma, de ma vettem 2 puha hajgumit, hátha ennek kevésbé marad meg a nyoma. :D

2012. ápr. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!