Biovánne Plus vagy DM Das gesunde plus?
A Das gesunde plus olcsóbb, jóval olcsóbb, ezt vedd figyelembe. Nekem erősebb lett tőle a hajam, a körmöm gyorsabban nőtt, a hajam szerintem nem. Biovannét nem próbáltam, nem tudok nyilatkozni róla.
Hajnövesztés? Ricinus olaj, egészséges életmód!
Nekem a Biovanne Plus használt, imádtam.
Most a DM-est szedem, mert sokkal olcsóbb és jókat olvastam róla itt. Még csak egy hete kezdtem, majd beszámolok :)
Mindenesetre a ricinussal vigyázz.....amennyi csaj ajánlja itt, kb. ugyanannyitól olvastam, hogy nekik marékszámra hullott tőle a hajuk....
Én több, mint 1 hónapja szedem a dm-eset és elégedett vagyok vele. Ez az első ilyen jellegű vitamin, amit szedek, mivel ez volt a legolcsóbb, gondoltam kipróbálom. Hiszen 1000Ft-ért nem veszthetek semmit. Ez elvileg hajvitamin kapszula, ettől függetlenül, nekem a körmömre is pozitív hatással van, erősebb és gyorsabban nő a körmöm. A hajam szintén erősebb, egészségesebb és nőtt is egy kicsit. :D
A Biovanne plust nem szedtem, de nem is fogom. Ez a dm-s bejött nekem és nagyon barátságos az ára is, főleg, hogy egy doboz 2 havi adag.
16/L
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok !:) kipróbálom akkor én is a DM-eset ,remélem használni fog.. van itthon ricinus olaj , de én is hallottam már jót is rosszat is .. csináltam egy hajpakolást is de alig tudtam lemosni és utána nekem egyáltalán nem volt "jobb tapintású" vagy hasonlók a hajam hanem zsíros lett nagyon hamar.
2. válaszadó várom a beszámolód nagyon megköszönném ha leírnád majd hogy te mit tapasztalsz a vitaminnal kapcsolatba !:)))
Köszi ezt a DM-es tippet.
(Bocsi hogy érdemben nem tudok hozzászólni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!