Melyiket használjam és hogy? Segítség?
Már régen nem használtam semmit a hajamra és szeretném ha szép,egészséges és gyorsan nőne :D
Ezeket szeretném használni,csak nem tudom,hogy mikor melyiket?? :
revalid kapszula
gerovital plant (Romániában lehet kapni,hasonlít a ricinusra)
kókuszolaj
biovanne plus
Das gesunde plus haar vital komplex
ricinusolaj
+ van itthon kallos töredezett hajra :/
Ha valaki segítene,hogy hogy osszam be,nagyon hálás lennék.
Ezt felejtsd el úgy, ahogy van!!
A hajvitaminok, pl. revalid, das gesunde plus, biovanne ugyanazt tudják nagyjából, ugyanaz van bennük kb., csak más árban van. Ha egyszerre szeded őket tönkreteheted a szervezetedet, szóval nem ajánlom. Bőven elég egyfélét szedni, azt is kúraszerűen. Ha kiválasztottad, hogy melyiket szeretnéd szedni nincs más hátra, minden nap nagyjából ugyanakkor bevenni (én pl. délután 6-7 óra között szoktam mindig).
A ricinus és a gerovital között is válassz, elég az egyik. A ricinust fel kell melegíteni és felvinni a hajra. Ha azt szeretnéd, hogy nőjön tőle a hajad, akkor a hajtőre kend, ha egészséges, ápolt hajat akarsz, akkor a hajhosszra kend. Értelemszerűen, ha a hajtőre és hajhosszra is kensz, akkor nőni is fog gyorsabban és ápolt is lesz. Ha felkented az olajat, tekerd a hajad fóliába, vagy húzz a hajadra zuhanysapkát. Azt pedig törölközővel turbánold be, vagy húzz rá egy sima sapkát (dunsztold). Néhány óra múlva alaposan, bő, meleg vízzel mosd ki az olajat a hajból és mosd meg, legalább 2x. Ezt érdemes hetente megcsinálni.
Emellett, ha szeretnél, még a kallost kéthetente használhatod, de fölösleges, a ricinus nagyon jól táplálja a hajat.
Köszönöm!!!!!
Egyébként a vitaminokat nem egyszerre akarom használni hanem egymás után,ha elfogy a másik,belevágok a másikba,csak nem tudom,hogy ez így jó e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!