Mit ajánltok nagyon zsíros bőrre?
Szia!
Nekem régen volt zsíros a bőröm,én nagyon tudom neked ajánlani azt,hogy reggelente megmosod az arcod és kensz rá mattító krémet majd(DE CSAK AKKOR HA MÁR SMINKELSZ!!) alapozó és egy nagyon kicsi mattító púder:-))
Fontos, hogy beiktasd a napi tisztítást, tonizálást, hidratálást a mindennapjaidba, és heti 2-szer felrakj egy iszap-vagy agyagpakolást.
Én most 20 vagyok, de régebben nekem is fénylett, meg zsríos volt a bőröm, és mindent kipróbáltam, "shine control" arctisztító stb., de aztán megmaradtam a Garner 3 az 1-ben termékénél, mert szerintem szárít, és még pakolásként is használhatod.
A másik, szintén a Garnier, a Pure Active pattanások nyomai ellen és mitesszeres bőrre arcradírja, ami azt hiszem minden napos használatra javasolt ( de ezt nézd meg a hátoldalán a terméknek, mert ez nem biztos) ezt a fajtáját még nem próbáltam, csak a nyomósat. Viszont azért ajánlom inkább az arcradíros változatát, mert abban vannak kis radírozógyöngyök, és azok mégjobban tisztítanak és száríthatnak.
Ne feledd, egy zsíros bőrt is hidratálni kell. Ha nem is minden nap, de heti 2x, 3x ne felejtsd el.
Amit használtam, és jó volt az a Nivea (lilás dobozú) hidratáló krém direkt zsírosabb bőrre kifejlesztve.
És ajánlok heti kétszeri szoláriumozást is, vagy ha nem bízol a szoláriumban (én már évek óta szolizok, és semmi bajom. de lekopogom), akkor a természetes napsütést válaszd, mert az szárítja a bőröd.
Szerencsére már az én arcbőröm normál, de így is mitesszeres, és pattanásos, viszont így már vigyázni kell, hogy ne szárítsam túl az arcom.
Remélem segítettem :)
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Az utolsó válaszolótól kérdezném,hogy te milyen arclemosót használtál?Es hol lehet venni agyagpakolást?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!