Gyantáztatás kozmetikussal? Hogyan?
Majdnem 10 éve, hogy borotvát használok szőrtelenítésre. Nem bírom sajnos az epilátort, kipattogok, kisebesedek tőle, és iszonyatosan fáj. Pedig nem egyszer próbáltam. :( Szóval arra gondoltam, hogy elmegyek kozmetikushoz, és kipróbálom a gyantát...viszont 10 év alatt igencsak megerősödött a szőr, így is le tudja gyantázni? Mennyire kell "megnövesztenem", hogy le tudja rendesen gyantázni? Nagyon fáj? :) Itthon a karomat gyantával szoktam, azt bírom, csak először volt rossz. De a lábamat még nem próbáltam. Intim helyen mennyire lehet gyantázni? És az hogy zajlik, mennyire fáj? :) Mindent írjatok le légyszi nekem erről, kozmetikusnál is életemben csak egyszer jártam, mert nincs rá szükségem. :) De úgy gondoltam, hogy talán ez most jobb megoldás lenne, mint a borotva...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!