Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül egy teljes...

Mennyibe kerül egy teljes gyantáztatás?

Figyelt kérdés
Elég erős a szőrzetem és ráadásul sötét is, ezért szeretném kozmetikussal legyantáztatni. Láb, kar, hát, has, bajusz, szakáll, ráadásul lány vagyok:(. Nem tudjátok, hogy ez mennyibe kerül Bp-n?
2011. szept. 6. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
hát ha ezt havonta akarod megcsináltatni, akkor szerintem kezdj el lottózni. nem vicc. bajusz-szakáll kezdődik úgy 2000-5000 között, gondolom ki tudod találni hogy a láb, kar..stb mennyi lehet. Esetleg a végleges szőrtelenítést próbáld meg, drága, de elvileg jó..nem tudom tapasztalni nem tapasztaltam (majd egyszer).
2011. szept. 6. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bajusz és az áll "szakáll" gyanta akkor lenne 5000 egy hónapra, ha minden héten mennél. :) Amúgy ez megvan 1500-ból borravalóval együtt. ( Általában 500-600 szokott lenni külön-külön) Láb-kar-has: szerintem számolj úgy 2500-2500-tel, de nem tudom pontosan. Hát gyantáról igazából fogalmam sincs, ezt még nem néztem soha.
2011. szept. 6. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csináld magadnak, én is úgy szoktam, bár én csak a lábamat és a karomat gyantázom... Egy gyanta melegítő 3000-4000Ft, egy patron 500-600Ft, lehúzó csík meg olyan 300Ft. És nagyon sokáig elég mindkettő. A lábadat, karodat, arcot meg tudod csinálni magadnak is. A hátadat meg kozmetikussal, és így nem olyan drága...
2011. szept. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!