Jól állna a vörös haj?
Figyelt kérdés
Kék szemem van és eredetileg világos barna hajam. Nagyon tetszik a vörös haj és szeretném kipróbálni. A bőröm színe világos. Nem tudom, hogy számít e de kicsit duci vagyok szoval ez az arcomon is látszik.
valami ilyesmire gondoltam:
2012. ápr. 9. 15:50
11/20 anonim válasza:
Latod-e :) hülyesegböl nem szoktam irkalni,tenyleg komolyan gondoltam.
12/20 A kérdező kommentje:
:) most már annyira beleéltem magam, hogy biztos vörös leszek csak nem tudom hogy szinezzem vagy fessem...
2012. ápr. 9. 17:59
13/20 anonim válasza:
gyorsan,mar menjel is festeket venni :D sajnos a festesben mar nem tudok segiteni... amugy hany eves vagy?
14/20 A kérdező kommentje:
16. ezért nem akarom festeni mert az nagyon roncsolja a hajat.amúgy szerintem csak nyáron próbálom majd ki. legalábbis ez volt a terv de már nagyon szeretném és barátnőm is bíztat benne.
2012. ápr. 9. 18:47
15/20 anonim válasza:
ahhh,annyira nem roncsolja,nem kell minden heten festeni,en ugy tudom,hogy a szöke roncsolja nagyon...ne varj nyarig,probald ki most :)
16/20 A kérdező kommentje:
szerintem az lesz hogy holnap megveszem de leghamarabb szerintem csak hétvégén színezem be.
2012. ápr. 9. 19:20
17/20 anonim válasza:
ok,majd irj,hogy milyen lett :)
18/20 A kérdező kommentje:
kész van:) végül nem olyanra csináltam mint ami a képen van hanem mahagóni színűre, szerintem egész jó lett:)
2012. ápr. 10. 21:17
20/20 A kérdező kommentje:
igen énis:) mondjuk először furcsa volt de mindenki azt mondta jobb mint mikor barna volt:)
2012. ápr. 11. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!